Zin om ook 'ff wakker te worden? Kijk wat je aanspreekt en maak een afspraak voor een intake. 

Hoe werk ik?

Mijn werkwijze is anders dan dat je waarschijnlijk gewend bent. Ik werk vooral praktisch vanuit:

Mindfulness
ACT
Gentle Teaching
Systeemwerk

Dit in combinatie met jarenlange ervaring en kennis en soms ook een spiritueel inzicht. Wil je dit laatste niet dan laat ik dat achterwege.

Ik geef je uitleg over het proces waar je in vast bent komen te zitten. Ik spiegel jouw situatie actief en beeld deze middels spel voor je uit.  Dit is best confronterend maar mijn ervaring is dat je op deze wijze jezelf van een afstandje kunt bezien, met als doel dat jij jouw knelpunten kunt herkennen. 

Ik nodig je geregeld uit om dynamisch mee te werken, soms ben je onderdeel van het spel, dan weer vraag ik je even stil te zijn en middels adem oefeningen te voelen wat er precies in je lijf gebeurt. Op deze wijze leer je van 'praten en denken over' naar het 'voelen' te gaan. 
Wat doe ik?  

Feitelijk bied ik jou een helikopterview van wat op dit moment in je leven speelt. Je hoeft geen specifieke hulpvraag te hebben. We voeren geen lange gesprekken over het verleden of wat je niet wilt in het leven.  

Belangrijker is: 'Wat wil je wél en wie wil je zijn?'. 

Kort weergeven tijdens de intake van wat er speelt op dit moment in je leven is voldoende. 

De ervaring leert dat 1 gesprek vaak voldoende is om weer zicht te krijgen op wat er speelt. Je krijgt al tijdens de intake tips, oefeningen en handreikingen mee voor hoe verder. Belangrijk is dat je de grip weer op je leven terug krijgt. 

Na de intake bekijken we samen of er een vervolggesprek moet komen. Zo ja, dan bepalen we samen

welk traject voor jou het meest passend is. Niets moet, alles kan. 


 Begeleiding HSP/ spiritueel hoog gevoelig zijn

Ben je HSP/spiritueel hooggevoelig? Of heeft jouw partner of kind hiermee te maken?

Ik leer je er anders naar kijken en geef je praktische informatie. 
 
Vaak zijn simpele tips al voldoende, hoe sluit jij jezelf af bijvoorbeeld en waarom is dat belangrijk. 

Jij als ouder en verzorger krijgt ook tips en handvatten mee hoe jouw kind hierin te begeleiden.

Tweelingziel

Vele mensen komen op dit moment hun tweelingziel tegen, een ware achtbaan waar je in terecht komt..... 
Zelf ben ik deze ook tegengekomen en ken dit proces als geen ander. Ook hier geldt weer, kennis geeft inzicht. Ik neem alle stappen met je door in dit proces, geef je heldere tips, sites om te lezen en leer hoe je weer in balans kunt komen met jezelf. 

In het kort: Het doel en nut van het starten van twin proces in de meest simpele vorm uitgelegd.


1 – HART: Het ontwaken van het Hartbewustzijn. Je transformeert vanuit de (onbewuste) ego energie, naar een leven vanuit een bewuste Hartenergie. Eigenlijk word je emotioneel volwassen en legt de basis voor een nieuwe relatie met jezelf. Dat heeft niets met die andere twin te maken, it’s all about you and you alone.


2 – KRACHT: Het ontwaken van de Kundalini of levensenergie. Kundalini is de levensenergie die al in jou zat en start ook vaak in de periode van joy met je twin. Je kunt vliegen, weet niet wat je overkomt, lichamelijk verander je, je bruist… echt alles wat in jou zat kan er nu eindelijk uit.


3 – HELING: The Dark Night Of The Soul/Ego.Na de twin separatie start de Dark night of the soul/ego. Note – dit kan ook plaatsvinden terwijl je in relatie bent met je twin. Je wordt overweldigd door emoties, de 5B’s: Boos, Blij, Bedroefd, Bevreesd en Bang. Dit is nodig om jezelf te resetten, je oude wonden te helen, oude patronen in jezelf te ontdekken en vooral, te veranderen.


4 - GIFT: Deze 3 processen zijn eigenlijk een cadeau aan jezelf, emotioneel volwassen worden, want dat is feitelijk wat je doet. Ik zeg wel eens, het is een soort pretpakket waar niemand van te voren op zat te wachten, althans… ik totaal niet zelfs. Toch is dit het mooiste dat me is overkomen in het leven, mezelf worden. @ Mel - the gift that keeps on giving 💗


5- VERVOLG: En ja, in geheelde vorm kun je verder met jouw eigen missie en mocht je dit samen met je twin kunnen doen, hartstikke fijn. Maar dat is weer een hele andere reis.... 

Neem contact met me op

Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.